Felújítási támogatás online konzultáció

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.

Egyéni, csak a te igényeiddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett 1 órás online videós konzultáció, melyet akár 2 részre is bonthatsz:

1. rész:

Előminősítés: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet

Szükséges dokumentáció: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat

MÁK állásfoglalások: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet. Amennyiben szükséges, úgy kérünk MÁK állásfoglalást az egyedi élethelyzetedre.

2. rész:

Dokumentáció ellenőrzés: Átnézzük a beadandó dokumentumaidat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő)

A pályázatírók vállalnak benyújtást és dokumentum kitöltést is 4%-10%-os díjért, a 3.000.000 Ft támogatásra vetítve. Azaz 120.000-300.000 Ft-ért vállalják a feladatot. Ezt a költséget mi soknak és feleslegesnek tartjuk, hiszen a dokumentumokat a te és a családod és az ingatlanod személyes adataival kell kitölteni.

A pályázatírók csak a postai beadást tudják megoldani, vagy a te nevedben jelentkeznek be a te ügyfélkapudon. Ezt a másodikat nem javasoljuk senkinek adatvédelmi és egyéb jogi okokból. Személyesen a kormányablaknál nem tudják leadni az anyagodat, mert ott csak te adhatod be magadnak.

Mi a fenti pályázatírói díjakat drágának ítéljük. Ráadásul ez nem pályázat ez egy támogatás és jobban hasonlít a CSOK feltételeihez, mint a pályázatokhoz.

Ezért javaslunk mi online konzultációt egy pályázatíró partnerünk bevonásával.

A konzultáció ára 2021.04.01-től 29 900 Ft 

A konzultáció díját le tudod vásárolni áruházunkban!
Sőt!
Azon felül még 10.0000 Ft vásárlási kedvezményt is adunk!

A 40.000 Ft értékű kedvezmény egyszeri alkalommal használható fel, abban az esetben ha a norcolor.hu webáruházunkból minimum bruttó 400.000 Ft értékben vásárolsz. A NorKód kódszám a kézhezvételtől számítva fél évig váltható be a www.norcolor.hu online áruházunkban.

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ? ÍRJ NEKÜNK!

felújítás támogatás online konzultáció

NorKÓD beváltása:

A 40.000 Ft értékű kedvezmény egyszeri alkalommal használható fel, abban az esetben ha a norcolor.hu webáruházunkból minimum bruttó 400.000 Ft értékben vásárolsz. A NorKód kódszám a kézhezvételtől számítva fél évig váltható be a www.norcolor.hu online áruházunkban.