Felújítási támogatás online konzultáció

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.:

1. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultációd keretén belül a te igényed szerint lehetőséged van arra, hogy

Előminősítést végzünk: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet.

Átnézzük, hogy milyen dokumentációra lesz szükséged: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat.

Megküldjük a rád vonatkozó MÁK állásfoglalásokat: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet.

Ránézzünk együtt néhány, általad választott maximum 5 már meglévő dokumentumodra (pl. számládra, vállalkozási szerződésedre). A dokumentáció ellenőrzése itt nem teljes körű, maximum 5 általad választottra terjed ki.

A konzultáció ára 29 900 Ft.

2. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultáció + teljes dokumentáció ellenőrzés

Az 1 órás fenti konzultáció mellett,

Dokumentáció ellenőrzést is végzünk: Átnézzük beadás előtt az összes dokumentumodat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő).

A konzultáció és dokumentáció ellenőrzés ára együttesen 49 900 Ft.

Az 1. csomag később is kiegészíthető a 2. csomaggal a különbözet, 20 000 Ft megfizetése mellett.

A konzultáció kizárólag a vissza nem térítendő támogatás buktatóit és lehetőségeit elemzi, teljesen elkülönül bármilyen hitelközvetítői tevékenységtől vagy banki terméktől. Ez a vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó szakértői konzultációnak a munkadíja, amiről a partner cégtől természetesen számlát is kapsz!

A konzultáció díját le tudod vásárolni áruházunkban!
Sőt!
Azon felül még 10.0000 Ft vásárlási kedvezményt is adunk!

A 40.000 Ft értékű kedvezmény egyszeri alkalommal használható fel, abban az esetben ha a norcolor.hu webáruházunkból minimum bruttó 400.000 Ft értékben vásárolsz. A NorKód kódszám a kézhezvételtől számítva fél évig váltható be a www.norcolor.hu online áruházunkban.

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ? ÍRJ NEKÜNK!

felújítás támogatás online konzultáció

NorKÓD beváltása:

A 40.000 Ft értékű kedvezmény egyszeri alkalommal használható fel, abban az esetben ha a norcolor.hu webáruházunkból minimum bruttó 400.000 Ft értékben vásárolsz. A NorKód kódszám a kézhezvételtől számítva fél évig váltható be a www.norcolor.hu online áruházunkban.