Milesi XGT 6100 Vékonylazúr 1L fehér

6 340Ft

3 készleten

Végösszeg:
Cikkszám: 2000000186504 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Alkalmas felhordási eljárások: Ecsettel kenve két rétegben. A rétegek között finom csiszolás szükséges. Száradás: Normál klímán 4-8 óra Hígítás: Kizárólag XHC 6 – tal Edzés: Felület előkészítése: Nem fixálódó faanyagvédőszerrel kezelt faanyag impregnálására nem használható. A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani. Anyagszükséglet: ~0,1 liter /m2/réteg Megjegyzés: Ajánlott termékek: Szín: Középsötét dió Szavatosság (hónap): 18 Alkalmazási terület: Kültér Oldhatóság: Vízbázisú Fényesség: Selyemmatt Fényesség (gloss-ban): 20 Gyártó: IVM Chemicals Ltd. Ajánlott rétegszám: 2 Komponensek száma: 1 Összeférhetőség más (a technológiában nem szereplő) anyagokkal : A termék összeférhetoségének a vizsgálata a felhasználó felelosége! Esetleges összeférhetoség esetén is a színek torzulásával kell számolni Optimális felhasználási körülmények: A felületkezelő anyag előkészítése: Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést! Bevonati próbafelület előkészítése: A felhasználásra szánt termékekbol próbafestést kell végezni a tényleges felhasználási eljárással megeggyezo módon. A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelosége. A próbafestés elmulasztásából eredo károk kizárólag a felhasználót terhelik! Felhordásmódja: Ecsetelés Alkalmazhatóság: Ereszdeszka, Fa homlokzatburkolat, Kerti bútorok, Kerti pavilonok, Kertészeti faanyagok, Nyílászárók, Pergolák, Szaletlik, Tetőszerkezeti elemek Fafajták: Akác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Meranti, Tölgy Mértékegység: kg Gyári kiszerelés: 1kg, 5kg, 25kg

További információk

Tömeg 1,2 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.