Thermomaster vakolat Alapozó 5kg

4 750Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Végösszeg:
Cikkszám: ALAP45 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Felhasználási terület: Homlokzaton használt Thermomaster akril- és szilikonos vékonyvakolatok színezhető alapozójaként az alapfelület előkészítésére az egyenletes nedvszívás és megfelelő tapadó-képesség érdekében

Alapozó felhordása: Megfelelően szilárd, száraz, sík; repedés-, por- és egyéb szennyeződésektől (kivirágzások, leválasztó anyagok, stb.), valamint laza, málló részektől mentes alapfelületre, hengerrel vagy ecsettel egy rétegben.

Anyagszükséglet: 1,2 – 2 dl/ m2

Hígíthatóság: szükség esetén max 5%-ban vízzel hígítható.

Alkalmazási körülmények: alapfelület és környezeti hőmérséklet (+)5 és (+)35°C között, a levegő relatív páratartalma maximum 80%. Az alapozott felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Száradási idő: 6-12 óra (20°C-on, 65%-os páratartalom esetén).

Eltarthatóság: bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek betartása esetén (megfelelően zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5 és (+)25°C közötti hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva).

Kiszerelés: 5kg vagy 18kg vödör

További információk

Tömeg 5 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.