Szitahüvely Fischer 12×50 Müa. 41900

235Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Végösszeg:
Cikkszám: 8001132419007 Kategória: Címke:

Leírás

A fischer FIS H K szitahüvely rendszereleme az üreges téglába történő professzionális, ragasztóanyag takarékos átmenőszerelésnek FIS A menetes szárak vagy FIS E belsőmenetes hüvely esetén. Fischer FIS V, FIS VW HIGH SPEED, FIS VS LOW SPEED, FIS GREEN, FIS P Plus, és FIS P Injektáló ragasztókkal alkalmazható. Az optimalizált rácsszerkezet csökkenti a ragasztóanyag felhasználást. A menetes szár forgatással történő behelyezésekor, a ragasztóanyag átpréselődik a szitahüvely rácsszerkezetén, így érve el a tökéletes formazárást üreges téglában. Ezáltal a terhelés közvetlenül az építőanyagba továbbítódik. Előszereléssel alkalmazható. A szitahüvely a nem teherhordó rétegek áthidalására is alkalmas. A különféle injektáló ragasztók engedélyeit figyelembe kell venni.

További információk

Tömeg 0,02 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.