Profil Norgips 0,6 CD60 3m

2 080Ft/db

11 készleten

Végösszeg:
Cikkszám: 549123 Kategória: Címkék: ,

Leírás

60 mm szélességű profil. 0,6 mm-es horganyzott acéllemezből készül, és fehér poliészter festékkel van bevonva. Függesztett álmennyezetek, tetőtér beépítések, valamint fal- és mennyezeti burkolatok készítéséhez használható. UD 30 profilokhoz használható.

A poliészter festékből készült bevonat további, fokozott védelmet nyújt a profilok korrózió elleni védelméhez.
Az Építészeti Technológiai Intézetben végzett kutatások eredményeként a Norgips SUPER profilok C3 korrozivitási kategóriát kaptak, a PN-EN ISO 9223: 2012 szabványnak megfelelően. A C3 korrozivitási kategória úgy van definiálva, mint a légkör átlagos korróziója. Ez azt jelenti, hogy a Norgips SUPER profilokat magas páratartalmú helyiségekben, például fürdőszobákban, szaunákban, úszómedencékben, valamint ipari épületekben, például élelmiszer-feldolgozó üzemekben, mosodákban, sörfőzdékben és tejüzemekben is lehet használni.

További információk

Tömeg 0,55 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.