Mapei Isolastic 5L

34 383Ft

2 készleten

Végösszeg:
Cikkszám: 2246 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Latex adalékszer Kerabond T, Kerafloor és Adesilex P10 alakíthatóságának javítására.

Alkalmazási terület:
Az Isolastic latex adalékszert Kerabond T-hez vagy Kerafloor-hoz keverve javítja a ragasztóhabarcsok terhelhetőségét és alakváltozó képességét, hogy azok megfeleljenek az MSZ EN 12004 szabványban szereplő C2 S2 osztály (fokozott terhelhetőségű, jól alakítható, cementkötésű ragasztóhabarcs) követelményeinek. Az így kapott ragasztóhabarcsok alkalmasak bármilyen burkolólap (egyszer vagy kétszer égetett kerámiák, kőporcelán, klinker, terrakotta, üvegmozaik, porcelán lapok, stb.) és természetes kőlapok ragasztására hagyományos belés kültéri építőipari aljzatokra, betonra, feszültségmentes (3 hónaposnál régebbi) előregyártott betonelemekre, padlófűtésre, illetve szilárdan rögzített cementkötésű forgácslapra, gipszkartonra, faforgácslapra. A gipsz- vagy anhidrid felületeket burkolás előtt alapozza. A vízzel 1:1 arányban hígított Isolastic keverhető Adesilex P10-hez is, hogy javuljon annak alakíthatósága, és teljesítse az MSZ EN 12004 szabvány szerinti S1 osztály követelményeit.

Műszaki adatok:
Kerabond T/Kerafloor+Isolastic:
Fazékidő: több mint 8 óra.
Nyitott idő: 20 perc.
Fugázható:
– falon: 4-8 óra múlva;
– padlón: 24-36 óra múlva.
Járható: 24-36 óra múlva.
Teljesen terhelhető: kb. 14 nap múlva.
Alakíthatóság MSZ EN 12004 szerint: S2 – jól alakítható (Adesilex P10 + Isolastic 1:1 arányban vízzel hígítva: S1 – alakítható).
Kerabond T+Isolastic felhordása: 4 vagy 5 vagy 6-os sz. fogazott simítóval.
Kerafloor+Isolastic felhordása: 6 vagy 10-es sz. vagy Kerafloor-hoz való fogazott simítóval.
Adesilex P10+vízzel 1:1 arányban hígított Isolastic felhordása: 4 vagy 5 vagy 6-os sz. fogazott simítóval.
Eltartható: 24 hónapig. Védje a fagytól.

Anyagszükséglet
1-2 kg/m2.

Kiszerelés
25–10–5 kg-os kanna; 12×1 kg karton

További információk

Tömeg 5 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.