Szilikofób Injekt 20kg

38 304Ft

Jelenleg elfogyott. A termék beszerzésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken! kapcsolat@norcolor.hu

Cikkszám: 2000000060743 Kategória: Címke:

Leírás

Vizes bázisú, 18% alatti nedvességtartalmú falszerkezetekhez ajánlott készítmény. Tömör tégla, terméskő, porózus beton, valamint vegyes falazatokban, pillérekben kapillárisan felszívódó talajnedvesség, talajpára elleni utólagos szigetelésre alkalmazható.

Általános termékismertető
Szilikofób Injekt vizes szilikát és szilikonát bázisú, szürkéssárga, opálos színárnyalatú folyékony szigetelőanyag. A falban lévő vízoldható sókkal oldhatatlan kristályokat képez, a kapillárisokat leszűkíti, eltömíti.

Felhasználási terület
A Szililikofób Injekt tömör tégla, terméskő, porózus beton, valamint vegyes falazatokban, pillérekben kapillárisan felszívódó talajnedvesség, talajpára elleni utólagos szigetelésre alkalmazható. Előnyösen használható minden olyan esetben, amikor a hagyományos vízszintes falszigetelés már meghibásodott, vagy esetleg nem is készült.

Nem szabad Szilikofób Injekttel szigetelni:
vályogfalak, vert falak esetén akkor, ha a fal anyagának “elvizesedése” a szilárdságot jelentősen csökkentené
nyitott pórusú, nagyon porózus kőfajták, terméskő falak (pl. budakalászi mészkő) esetén
50-60 cm-nél nagyobb falvastagság esetén
műemlék épületek esetén a falazatok esetleg nagy oldható sótartalma miatt
a falazatok magas (18-20 % fölötti) nedvességtartalma esetén
Ilyen esetekben Szilikofób Anhydro használatát javasoljuk. A két anyag egyike sem alkalmazható a falazatok egyéb okból bekövetkező nedvesedése esetén, pl. akkor, ha a fal vizesedését épületgépészeti hiba (csőrepedés, csatornahiba, lyukas esővíz-csatorna stb.) okozza valamint víznyomás elleni, a felületre alkalmazott szigetelésként (pince, vízmedence stb.)

További információk

Tömeg 20 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.