Szilikofób Anhydro 18Kg

57 120Ft

Jelenleg elfogyott. A termék beszerzésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken! kapcsolat@norcolor.hu

Cikkszám: 2000000162492 Kategória: Címke:

Leírás

Tömör tégla, terméskő, beton, vályog és vegyes falazatok kapillárisan felszívódó talajnedvesség, -pára elleni utólagos szigetelésére alkalmazható, terv szerint készített furatsorba való betöltés útján. Elsősorban vastagabb, ill. nagyobb (18% fölötti) nedvességtartalmú falszerkezetekhez ajánljuk. Oldószeres.

Általános leírás
A Szilikofób Anhydro áttetsző, világossárga színű, hígfolyós folyadék. Szaga jellegzetes, enyhén bódító. Szennyezésként esetleg kolloid finomságú port tartalmazhat, mely hosszabb állás során leülepszik. A levegő nedvesség tartalmával érintkezve 2 nap alatt gélesedik (kocsonyásodik), felhasználásra alkalmatlanná válik.

Felhasználási terület
A Szilikofób Anhydro a falakban, pillérekben kapillárisan felszívódó talajnedvesség, talajpára elleni utólagos vegyi falszigetelő anyag. Elsősorban tégla, kő és vegyes falazatoknál – különösen műemlék jellegű épületeknél – alkalmazható előnyösen, de felhasználható porózus beton, valamint vályog és vert falú épületek szigetelésére is.

A Szilikofób Anhydro szigetelés alkalmazásánál a fal nedvességtartalmára vonatkozó megkötés nincs, falszárító hatásánál fogva igen magas nedvesség- tartalmú falak szigetelésére is alkalmas. Szerves anyagokat tartalmazó, falazatok esetén elszíneződés felléphet. Ilyen falazatoknál átmenetileg esetleg penészesedés is jelentkezhet. A penészesedést a falak kiszáradása után teljes biztonsággal meg lehet szüntetni 3F festékrendszer alkalmazásával.

A vegyes anyagú (tégla+kő, különböző minőségű kő stb.) falazatok esetén fokozott gondossággal kell eljárni, a furatok kiosztását, a bejuttatandó vegyi anyag mennyiségét a fal, pórustartalmának függvényében kell meghatározni.

Nem alkalmazható a Szilikofób Anhydro szigetelés akkor, ha a fal vizesedését nyomással jelentkező talajvíz, illetve valamilyen épületgépészeti hiba (pl. csőrepedés, lyukas esővíz csatorna stb.,) okozza.

További információk

Tömeg 18 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.