HKS Bakancs Delta 1NTP Fekete S3 45

46 000Ft

2 készleten

Végösszeg:
Cikkszám: LB02614 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A megfelelő komfortérzetről a talp felső rétegben található lágyabb poliuretán réteg gondoskodik. Speciális összetételének köszönhetően ez a réteg kifejezetten rugalmas, könnyebb járást tesz lehetővé. Természetesen itt is beépítésre került a HKS egyedi fejlesztésű rezgés- és energiaelnyelő sarokrendszere.

A talprész egyedi bordázata öntisztító kialakítású, ezért minimális odafigyelést igényel.

VÉDELMI FUNKCIÓK
Az orrészben egy szélesseb átmérőjű acél orrmerevítő található, amely akár 200 J-os ütközés és 15 kN-os nyomás ellen is védelmet nyújt.

A talpátszúrással szembeni védelemről a HKS T-527 kevlár rendszer gondoskodik, amely akár 1100N-os erőhatás ellen is védelmet biztosít. A T-527-es átszúrásvédelemi megoldáshoz használt kevlár anyag a hagyományos védelemnél sokkalta rugalmasabb, így még jobban alkalmazkodik viselője lábához és tartásához. Szinte észrevehetetlen védelmet kölcsönöz lábának és sokkal kényelmesebb viseletet nyújt.

További információk

Tömeg 1,38 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.