HKS Cipő BFS10 Barefoot S3 Fekete/kék 42

51 200Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Végösszeg:
Cikkszám: LF03339 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

KÉNYELEM

Maximális komfortérzet használat közben

5 /5

TARTÓSSÁG

Intenzív használat melletti élettartam

5 /5

VÉDELMI SZINT – S3

Orrmerevítő, talplemez, vízhatlan kialakítás, csúszásmentes talp, zárt sarokkéreg, energiaelnyelő sarokrész

5 /5

FELSŐRÉSZ
A felső rész alapanyaga könnyen tisztán tartható, és kiemelkedően rugalmas mikroszálas bőr. A széles orrészen található PU borítás hozzájárul a lábbeli kopásállóságához és növeli az élettartamot.

Az ergonomikusan párnázott nyelv és szártető megfelelő komfortérzet nyújt, akár egész napos munkavégzés során.

A cipő mind kialakítását, mind anyagát tekintve teljesen vízhatlan.

BELSŐ KIALAKÍTÁS
Magas ellenállóképeséggel rendelkező textil belső részt kapunk, innovatív nedvességelnyelő és elvezető rendszerrel.

A cipő belső sarok része egy további, kopásálló réteggel van ellátva, amely növeli a cipő élettartamát és megfelelő, kényelmes felületet biztosít viselés közben.

TALPBETÉT
A megfelelő ergonómia és a tökéletes alátámasztás kiemelt fontosságú a munkavédelmi cipők esetén. A HKS cipőkben csak a legújabb, Fagus® által elfogadott normáknak megfelelő talpbetétek kaphatnak helyet.

A HKS Barefoot Feeling széria modelljeibe, így a BFS 10 cipőbe is, egy speciális kialakítású talpbetét került. A talpbetét extra támasztékot nyújt a talp haránt boltozatának, így minden helyzetben optimális stabilitást biztosít.

A talpbetét kiemelkedő élettartamáról egy hálós szerkezetű, nyomtatott kopásálló réteg gondoskodik. Az alsóbb rétegekben található nyílt cellás habréteg kifejezetten jó nedvesség elvezető tulajdonságokkal rendelkezik, gátolja a talp gyors izzadását.

TALPRÉSZ
A Barefoot Feeling talpszerkezet tervezésekor az volt a cél, hogy a lábbeli segítse az egészséges, egyenes tartást, ami csökkenti a gerincre nehezedő terhelést és kíméli az ízületeket.

A kétféle poliuretán rétegből álló talpszerkezet SRC minősítéssel rendelkezik, rugalmas futófelülete alkalmazkodik a talajhoz, kiváló tapadást eredményezve. A külső talprész jó kopásállóságának köszönhetően kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas, ezen felül antisztatikus, valamint ellenáll az olajoknak és a benzinnek is.

A kimagasló komfortérzetről az energiaelnyelő tulajdonságokkal rendelkező felső réteg gondoskodik, ami felfogja a lábra ható erőhatásokat így enyhítve a terhelést.

VÉDELMI FUNKCIÓK
Az orrészben széles keresztmetszetű kompozit orrmerevítő található, amely akár 200 J-os ütközés és 15 kN-os nyomás ellen is védelmet nyújt. A kompozit kapli előnyei közé tartozik, hogy elhanyagolható súllyal rendelkezik, rugalmasabb és hideg időben nem hűl át annyira mint az acélkapli.

A talpátszúrással szembeni védelemről a HKS által használt T-527 típusú kevlár rendszer gondoskodik, amely akár 1100N-os erőhatás ellen is védelmet biztosít. A beépített kevlár lemez anyaga rugalmas, így jobban alkalmazkodik viselője tartásához, szinte észrevehetetlen védelmet kölcsönöz lábának és sokkal kényelmesebb viseletet nyújt.

További információk

Tömeg 1,28 kg


A webshopunkban az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Csak indokolt esetben alkalmazzuk (pl: alapanyag drágulás, technológiaváltás igénye) a már leadott rendelések esetében.
Ilyen esetben mindig egyeztetés történik (írásban és szóban) a webshop és a vevő részéről, a Vevő élhet az elállás jogával.