Thermomaster Akril Vakolat 1,5/2mm 25kg

12 961Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Végösszeg:
Cikkszám: 2000000161747 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Felhasználási terület: finoman megmunkált homlokzatfelületek és homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolatainak időjárásálló, széles színválasztékban elérhető fedőrétege, lábazati sík felett, vízszigeteléssel védett függőleges felületeken, kül- és beltérben. A bázisvakolatok a THERMOMASTER színkártya 150 féle színében színezhetőek, de az adott árnyalat homlokzati hőszigetelő rendszerekben való alkalmazhatóságát a színkártyán, az adott árnyalathoz tartozó jelölések figyelembevételével kell meghatározni! A felület előkészítéséhez THERMOMASTER univerzális alapozó szükséges.

Anyaga:Akrilgyanta bázisú (A), kapart hatású (K) vagy gördülőszemcsés (G) vékonyvakolat; 1,5 mm vagy 2 mm szemcsenagysággal.

A felület előkészítéséhez Thermomaster univerzális alapozó szükséges.

Anyagszükséglet: Thermomaster AK (kapart hatású):1,5 mm: ~2,5 kg/m2; Thermomaster AK (kapart hatású), 2,0 mm: ~3,0 kg/m2; Thermomaster AG (gördülőszemcsés), 2,0 mm: ~2,5 kg/m2

Felhasználási hőmérséklet: Alapfelület és környezeti hőmérséklet (+)5 és (+)25°C között, a levegő relatív páratartalma maximum 80%. A felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Száradási idő: 24-48 óra (külső körülményektől függően).

Eltarthatóság: bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek betartása esetén (megfelelően zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5 és (+)25°C közötti hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva).

Kiszerelés: 25 kg/vödör

További információk

Tömeg 25 kg